FKT: Lisa Ring - Holavedsleden (Sweden) - 2021-07-21

Athletes
Route variation
Standard route
Multi-sport
No
Gender category
Female
Style
Self-supported
Start date
Finish date
Total time
6h 12m 1s
GPS track(s)
Photos
Report

Today my smile smasched it!
Va tänker ja så? I tystnaden. Ensamheten. De jävla snåriga snåren. Höga gräset o hettan. Törsten. Tunga ryggsäcken. Men per o ja pratade om Linus r o orden om o tro på de man gör.
Jag hade en sak klar för mig. Min tro på de jag gör idag o då ska jag till Tranås.
De kanske kunde ta 8h. Göra ont o jag får acceptera att jag inte är så stark än.
Men de slutar med att jag är rätt pigg. Inga skav o träliga skavanker. De skulle gå sååå lugnt o lågintensivt. Vi hade åkt astidigt o jag slumrade till o blev plötsligt väckt i Gränna 7.30. Lite transport o yrande till start . Toabesök för per.
Jag va glad få jag kände att jag kunde springa efter gårdagens pbsim. Ett steg i taget. O på 1 h hade vi tagit över 400hm. Blivit riviga o blodiga. Sen blev de lite lättare. Plötsligt hade vi 20k. Jag drack vatten. Sportdryck som va stark. Så de va ca 2h ff. Prat prat luffs luffs. Ju mer ja sprang desto bättre kändes de. Vi fyller ordentligt med vatten o en man imponeras då vi säger att vi kommer från Gränna imorse. Märker att per kämpar lite. O vi springer faktiskt på i backar o får även gå ,kuperat! Snabbare enligt beräkning. Säger att ja ska ha paus för o äta vid 3.30h men de blev inget o jag trippar vidare. Vatten o stark sportdryck helt smärtfritt. De e så skönt! Men vid en lite oklar delning stannar per o vi är världens bästa team. Jag såg framför mig att jag var för svag o skulle klokt avbryta. Nu avbryter starkaste per men sen går han ju o får de där " tid på fötterna" som va målet. 106k ihop! Galet! Bra ord får jag " fullfölj" mitt flöde fortsätter . Men värmen stiger. Det är jävligt kuperat efter 40 o då får jag i mig libabröd. Snårigt kuperat några km. Lite lättare o en skylt med Tranås. Ja framme?! Har haft nerförsbacke o mött pensionärer med vasaloppströjer. Jag vågar ropa heja o att jag varit vinnare 2ggr!
Men så leende enkelt är de aldrig med dessa leder. Upp på ngt berg o snårigt... Tystnad tystnad o flow. Blir tårögd. De är så magiskt. Jag älskar älskar löpning. Min kropp igen.Inser hur bra totaltid jag kommer få. Lunkar framåt. Ringer per o kollar läget vid 49 k då jag även va så törstig så jag var svimfärdig. Sista biten va kuperad. Snårig. Varm. Men sådär ultra äventyr magisk. Över stockar o snåriga berg. Hur fan tänkte man med stigen efter 55km??Man kommer fram. Tog en gel hallon som även den funkade. De gick inte så snabbt i slutet. Men de va starkt o lyckligt. O jag lärde mig hantera törstpaniken fint. Så har jag alltså sprungit från Jönköping till Tranås! Så kan livet gå.
En fin måndag både för Per å och Lisa r.
O härligt att träffa linnea samt bada i sommen :)