Route: Himmelbjergruten (Denmark)

Submitted by Kaarebjert on Sat, 11/07/2020 - 02:00pm
Location
Denmark
Distance
45 km
Vertical Gain
650 m
Description

Start at the train station in Ry, and follows the official,  marked trail around the laves, until right after Himmelbjerget,  where it ends at a parking lot

naturstyrelsen.dk › media › nstPDF
Webresultater
Himmelbjergruten - Naturstyrelsen 

GPS Track
Images

Comments

User Picture
Profile picture for user Benjamin Friis Hansen

Hård og lang tur, men mega fede spor og en masse bakker??

User Picture
Profile picture for user Hans Hermann

Jeg vil forsøge at sætte en supported tid i dag.

Held og lykke :) en lille note i forhold til da jeg satte FKT - broen i Silkeborg (på Sejsvej) er færdig med renovering, så man sparer lidt over 1km i forhold til at løbe helt ind til broen ved hjejlebådene (østergade)

Ja, det undrede mig da jeg kom dertil, og besluttede mig lige hurtigt at kigge på din rute på strava, og kunne dermed se at du løb videre til den næste bro. Derfor besluttede jeg mig for at gøre det samme :) Jeg er i tvivl om, om ens forsøg bliver godkendt hvis man tager denne nye rute?
Et andet sted der undrede mig var, da jeg kom op til himmelbjerget og så at ruten ikke pegede hen til tårnet... Igen ville jeg lige være sikker og tjekkede din strava og kunne se at du havde rundet tårnet. Til slut skal man jo også lige huske at det ikke er første, men anden parkeringsplads der er mål :)
Jeg har indsendt min tid på 4:24, men den var supported, så teknisk set har vi jo hver vores FKT på ruten nu ;)
Tak for en fed udfordring!

Egentlig er "den ny" rute jo den rigtige rute, jeg havde bare ikke muligheden :d - så selv om man tog gangbroen er det jo den rigtige rute som markeret med skilte og de kort der er lavet. Jeg var over ved tårnet, men det var nok mere vane :D - gør det altid når jeg løber forbi .... og ja, slutningen der er lidt underlig - og ikke super skiltet - så man skal lige vide man skal derned. og fedt :) ja det er en fin tur, jeg var i elendig form da jeg tog den :D - så med en hurtig løber og formtop og sådan kan man fint nå under de 4 timer for turen. 

User Picture
Profile picture for user Patrick Rolighed Bjerregaard

Prøver lige at give den her et skud i morgen unsurpported. :)