Route: Ons Kloosterpad (Netherlands)

Submitted by Teun Geurts on Thu, 02/09/2023 - 03:23am
Location
Netherlands
Distance
340 km
Vertical Gain
1,800 m
Description

Ons Kloosterpad is een wandelroute langs vijftig (voormalige) kloosters en abdijen en de prachtige natuur rondom in de oostelijk helft van Noord-Brabant. De route is in 2021 geopend en bestaat uit 15 etappewandelingen van klooster naar klooster. Er is zelfs een aantal kloosters waar je ook kunt overnachten. Ons Kloosterpad loopt via het officiële wandelknooppuntennetwerk.

Volgens de website is Ons Kloosterpad 330 kilometer lang en bestaat uit vijftien etappes. De gpx blijkt 340 kilometer lang te zijn. Daarom wordt deze afstand gehanteerd voor de route op Fastest Known Times. Het aantal hoogtemeters is verwaarloosbaar.

Meer informatie is te vinden op:

Ons Kloosterpad | VisitBrabant

Ons Kloosterpad - Kloosterleven

GPS Track

Comments

Donderdag 18 mei, op Hemelvaartsdag, zal ik om 10.00 uur starten aan Ons Kloosterpad. Een mooie wandelroute langs de kloosters in Oost Brabant. De route komt langs ons huis, ons vorige huis en drie kantoorlocaties van mijn werk. Veel bekende paadjes en wegen dus. Toch is er ook nieuw terrein te ontdekken. Ik heb onderweg gezelschap van vrienden en Erik van Kempen zal me weer bijstaan als crew. Een supported avontuur dus weer. En het mooie van langs ons eigen huis komen, is dat Sarah en Marieke ook een stukje mee kunnen fietsen 😍. Uiteraard ben ik weer te volgen via https://teun-geurts.legendstracking.com/ en https://www.facebook.com/teungeurts

He Teun, is het gelukt met de FKT? Na de 92 km update of je fb zie ik geen updates meer staan.